A Pro Klinimed XXI Kft. minőségpolitikája

Stratégiai irányvonalunknak megfelelően szolgáltatásunkban a minőséget alapvető célként kezeljük. A Kft. vezetősége az alapítás óta elkötelezett a szolgáltatás és a berendezések legjobb minősége iránt. Alapvető igényünk a minőségi színvonal és annak állandó emelése, és ez fontos feltétele versenyképességünk megőrzésének és a piacon maradásunknak az állandóan változó gazdasági körülmények között.

Ezért

  • Elegendő időt fordítunk a szolgáltatásunkat és termékeinket igénybe vevők igényeinek, követelményeinek pontos megismerésére. Már ajánlatunk elkészítése előtt, majd később is kapcsolatot tartunk vevőinkkel, tájékozódunk megelégedettségükről,
  • A visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy megőrizzük és javítsuk szolgáltatásunk minőségét, ezzel erősítve piaci pozíciónkat is.
  • Folyamatosan bővítjük munkatársaink szakirányú és minőségirányítási ismereteit.  
  • Törekszünk új anyagok és technológiák megismerésére,
  • Csak bevált szállítókat kérünk fel közreműködésre.
  • A jogi előírások betartását, a munkavégzés pontosságát - alvállalkozók esetén is - rendszeres ellenőrzéssel biztosítjuk.
  • A minőségi követelményeket, az előírásokat a napi munka során minden dolgozó betartja.

A fenti célok eléréséhez az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk. Ez biztosítja, hogy a munkafolyamatok meghatározott, dokumentált és ellenőrzött módon kerüljenek végrehajtásra a vevők és a szolgáltatásainkat igénybe vevők igényeinek kielégítésére.

Valamennyi dolgozó kötelessége saját munkájában a minőségi munka megvalósítása, fenntartása és közreműködés a hibák, a nem megfelelő minőségű termékek, szolgáltatások feltárásában, a rendellenességek javításában és a nem megváltoztatható hiányosságok megszüntetésében. A vezetőkre ez kiemelten vonatkozik, ők felelősek az előforduló hibák, minőségre negatívan ható körülmények felderítéséért és megszüntetéséért.

Dunabogdány, 2020.06.15.                                                                Dr. Patócs László